Vaporesso XROS 3 Pod

31,00  (233,57 kn) uključ. PDV

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorije: , Brand:

Opis

Vaporesso Xros 3 Pod Kit je novi i najbolji pod sustav u XROS obitelji, savršen izbor za MTL ili RDL iskustvo.

Vaporesso Xros 3 Pod uključuje dugotrajnu bateriju  od 1000 mAh (do 48 sati parenja s 1 punjenjem), koja zajedno s PULSE MODE-om unutarnjeg AXON čipa povećava snagu i okus.

Vaporesso Xros 3 Pod

Predstavljen je i novi grijač od 0,6 ohma, kompatibilan s cijelom serijom XROS. Sa SSS tehnologijom otpornom na curenje i vrhunskim sustavom punjenja. Njegov usnik ima ravniji oblik kako bi savršeno pristajao za preciznije MTL iskustvo.

Inovativna tehnologija grijanja COREX primijenjena s ekskluzivnom Morph-Mesh strukturom jamči brže i ravnomjernije zagrijavanje. Poboljšava omjer učinkovitosti isparavanja za 50% kako bi se ponudila preciznost okusa od prvog do zadnjeg udisanja. CORES pamuk napravljen je da bude pahuljastiji za veću isporuku e-tekućine. Sprječava okus zagorjelog zbog nestašice e-tekućine i produljuje vijek trajanja grijača za 50%.

Precizno podesivi protok zraka omogućit će vam prebacivanje s Tight MTL na Loose MTL na Restricted DTL, ovisno o zamjenskom podu i otporu koji želite koristiti.

Vaporesso Xros 3 Pod

Neonski indikator baterije postavljen na dnu će dati informaciju o punjenju svaki put kada aktiviramo Xros 3 udisanjem (ili gumbom ).

Vaporesso Xros 3 Pod

Dodatne informacije

Brand

Vaporesso

Boja

, , , , , , ,

Možda će vam se također svidjeti…