Uvjeti poslovanja

Definicije:

Kupac je pravna ili fizička osoba koja koristi usluge tvrtke S.H.E. j.d.o.o.
Prodavatelj je tvrtka S.H.E. j.d.o.o.
Roba označava proizvode koje je Kupac suglasan kupiti od Prodavatelja.
Ugovor označava pisani akt između Kupca i Prodavatelja, a uključuje ove Opće uvjete korištenja. Može biti i u elektronskom obliku.

Ovi Uvjeti primjenjuju se na sve ugovore za prodaju robe od strane prodavatelja prema kupcu, te će prevladati nad bilo kojom drugom dokumentacijom ili komunikacijom od strane kupca.

Prihvaćanjem isporuke robe smatrat će se kao uvjerljiv dokaz da je Kupac prihvatio ove Uvjete korištenja.

Svaka promjena ovih Uvjeta korištenja (uključujući bilo kakve posebne uvjete i uvjete koji su dogovoreni između stranke) biti će ništavna ukoliko nije posebno, pismeno dogovorena od strane Prodavatelja.

Sve vrste pritužbi trebaju biti adresirane na: S.H.E. j.d.o.o. Trg Kralja Petra Krešimira IV, 11, 10410 Velika Gorica ili na mail adresu: dimilica@dimilica.com

Naručivanje

Korištenje naše usluge, odnosno narudžba i kupnja je dozvoljena svim punoljetnim osobama koje imaju potpunu poslovnu sposobnost. Za osobe koje nemaju poslovnu sposobnost ugovor mogu sklopiti njihovi zakonski skrbnici. Ugovorom, odnosno narudžbom se smatra popunjen formular za narudžbu.
Ukoliko roba koju je Kupac naručio nije raspoloživa, bit će o tome obaviješten putem elektronske pošte ili telefonom. U tom slučaju omogućit će se Kupcu da naruči drugu robu ili otkaže narudžbu i u roku od 14 dana primi povrat uplaćenog iznosa.
Nakon narudžbe Kupca, Prodavatelj će potvrdu o istoj poslati kupcu putem elektronske pošte koja će također sadržavati detaljne opise i cijenu proizvoda.
Kupac ima pravo odustati od kupnje. U slučaju da je Prodavatelj već poslao robu, Kupac je dužan neotvorenu pošiljku vratiti Prodavatelju. Kupac to mora učiniti unutar 3 dana od dana primitka robe. U tom slučaju Prodavatelj će povrat novca izvršiti u najkraćem mogućem roku uplatom na račun Kupca nakon što se uvjerio da roba nije bila otvarana i korištena.

Plaćanje

U trenutku kupnje, Kupcu će biti prikazani dostupi načini plaćanja robe (pouzećem – gotovina prilikom preuzimanja, KeksPay, plaćanje po predračunu – (Internet bankarstvo, opća uplatnica), PayPal.


Gotovina prilikom preuzimanja znači da će Kupac narudžbu platiti gotovinom dostavljaču kurirske službe prilikom preuzimanja pošiljke.


Plaćanje uplatom na račun označava sljedeće: nakon potvrde narudžbe, Kupac će na e-mail adresu primiti predračun. Uplatu po predračunu Kupac može izvršiti općom uplatnicom u svim poslovnicama banaka, FINA-e, uredima Hrvatske pošte ili internet bankarstvom. Isporuka robe vrši se nakon primljene uplate.

Plaćanje putem aplikacije KEKS Pay
Kada odaberete plaćanje putem aplikacije KEKS Pay i koristite mobilni uređaj automatski će vam se otvoriti KEKS Pay aplikacija. Povlačenjem slidera za plaćanje transakcija će biti izvršena. Ukoliko za kupnju koristite računalo, odabirom KEKS Pay plaćanja nakon predaje narudžbe pojaviti će se QR kod. Kod se skenira KEKS Pay aplikacijom na mobitelu te će se na taj način izvršiti transakcija.

PayPal plaćanje:

Plaćanje PayPalom smatra se najsigurnijim načinom plaćanja preko interneta.


Tvrtka izdaje račun sa svim podacima o Kupcu. Moguće je i izdavanje R1 računa.

Nakon što je zaprimio nalog, Prodavatelj će potvrditi putem elektronske pošte detalje, opis i cijenu za robu, zajedno sa informacijama o pravu na odustajanje.

Cijena i uvjeti dostave

Dostavu vršimo isključivo unutar Hrvatske.

Cijena svakog proizvoda iskazana je u hrvatskim kunama (HRK) i eurima, ali bez troškova dostave. Cijena u koju su uključeni troškovi dostave, bit će prikazana u košarici prije potvrđivanja narudžbe. Za narudžbe koje se plaćaju pouzećem, troškovi poštarine se uvećavaju. Na ukupan iznos otkupnine plaćaju se dodatni troškovi.
Cijene proizvoda su podložne promjenama do trenutka potvrde kupovine, odnosno Prodavatelj zadržava pravo na promjenu cijena.
Za narudžbe iznad 55 eura dostava je besplatna. Za narudžbe do 54,99 eura cijena dostave je 4,00 eura. Za plaćanje pouzećem plaća se dodatna naknada od 1,00 euro , osim u slučaju besplatne dostave.

Troškovi dostave mogu se promijeniti u svakom trenutku bez prethodne najave. Spomenuta promjena stupit će na snagu od trenutka kada se izmjena objavi na stranicama za pomoć i u ugovoru objavljenom na ovoj mrežnoj stranici.

Kada se točan datum dostave dogovori između Kupca i prodavatelja, a naknadno se ispostavi da ne može biti ostvaren, Kupac će biti obaviješten te će mu se ponuditi mogućnost dogovora novog datuma ili u potpunosti vrati uplaćena sredstva.
Prodavatelj će koristiti razumne napore kako bi se zadovoljili dogovoreni datumi dostave.
Dostava robe vršit će se na adresu koju je Kupac naveo u nalogu, te će Kupac ujedno osigurati sve potrebne radnje kako bi mogao preuzeti narudžbu u zadanom roku.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja robe, Kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati. Kupac može odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Ukoliko je roba oštećena ili nije u skladu s narudžbom, Kupac treba u roku od 8 dana o tome obavijestiti Prodavatelja..

Pravo kupaca

Kupac ima pravo odustati od kupnje (vidi pod naručivanje) putem obrasca za jednostrani raskid ugovora


Kupcu pripadaju sva prava iz Zakona o zaštiti potrošača.
Prodavatelj se Kupcu obvezuje pružiti zaštitu osobnih podataka. Osobni podaci strogo se čuvaju i koriste se samo u svrhu kupnje i prodaje proizvoda Prodavatelja u skladu sa ovim Općim uvjetima korištenja.

Pravo prodavatelja

Prodavatelj zadržava pravo da povremeno ažurira cijene na web stranici u bilo kojem trenutku. Prodavatelj će učiniti sve napore kako bi osigurao točnost cijena u trenutku kada kupac pravi narudžbu.
Prodavatelj zadržava pravo da povuče svu robu iz web trgovine u bilo koje vrijeme.
Prodavatelj ne snosi odgovornost za povlačenje bilo koje robe sa web stranice ili za odbijanje obrađene narudžbe.
Prodavatelj ne snosi odgovornost ukoliko zbog neraspoloživosti robe Kupcu se nanese bilo kakva vrsta štete.

Ograničenje odgovornosti

Prodavatelj nije odgovoran za bilo kakvo kašnjenje ili neizvršenje bilo koje od svojih obveza ako kašnjenje ili neuspjeh proizlazi iz događaja ili okolnosti koje su izvan njegove razumne kontrole, uključujući ali ne ograničavajući se na štrajkove, nesreće, rat, požar, kvar bilo komunikacija, telekomunikacija ili računalnog sustava, kvar pogona ili strojeva ili manjka nedostupnosti sirovina iz prirodnih izvora opskrbe. Prodavatelj će imati pravo na razumno produženje vremenskog roka proširenja svojih obveza.

Reklamacije

Garancija ne važi u slučaju:

  • fizičkih oštećenja
  • istrošenosti zbog upotrebe proizvoda
  • greška koje nastanu zbog pogrešnog, neadekvatnog i nemarnog korištenja proizvoda

Artikl mora biti vraćen u originalnoj i neoštećenoj ambalaži sa svom opremom. U suprotnom slučaju će reklamacijski zahtjev biti odbijen.

Ukoliko nemate originalni račun i ne možete dokazati kupovinu u Dimilica trgovini, nećemo moći zaprimiti reklamaciju! Uz neispravni uređaj vrlo je bitno detaljno objasniti prirodu kvara i zbog čega je do njega došlo. 

 GARANCIJE NA PROIZVODE:

  • Na sve baterije i punjače garancija je: 1 mjesec
  • Na sve tankove garancija je: DOA “Defective on arrival”, odnosno sva roba koja dolazi sa greškom iz tvornice i neispravna je “out of the box” i reklamira se unutar 24 sata podliježe jamstvu )
  • Na sve grijače garancija je: DOA “Defective on arrival”, odnosno sva roba koja dolazi sa greškom iz tvornice i neispravna je “out of the box” i reklamira se unutar 24 sata podliježe jamstvu )
  • Na sve jednokratne tankove – koji nemaju mogućnost mijenjanja grijača ( glava grijača je fiksirana u tanku ), garancija je: DOA “Defective on arrival”, odnosno sva roba koja dolazi sa greškom iz tvornice i neispravna je “out of the box” i reklamira se unutar 24 sata podliježe jamstvu )
  • Na sve RDA/RTA/RBA/”uradi sam” napredne atomizere i mehaničke MOD-ove garancija je: DOA “Defective on arrival”, odnosno sva roba koja dolazi sa greškom iz tvornice i neispravna je “out of the box” i reklamira se unutar 24 sata podliježe jamstvu )
  • Na sve elektronski regulirane MOD-ove garancija je: 3 mjeseca
  • E tekućine i drip-tipovi ne mogu biti vraćeni ni pod kojim uvjetima zbog sigurnosnih i higijenskih razloga.

Troškove slanja snosi pošiljatelj. Pošiljke s otkupninom ne prihvaćamo.

U roku 14 radnih dana od primitka pošiljke artikl će biti zamijenjen ili vaš novac vraćen.

U slučaju reklamacije proizvod pošaljite na:

S.H.E. j.d.o.o., Trg Kralja Petra Krešimira IV, 11, 10410 Velika Gorica

Item added to cart.
0 items - 0,00